Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi de peste 40.000 lei şi 11 permise reţinute

în data de 27 februarie, poliţiştii au acţionat pentru prevenuirea faptelor violante şi a accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării legii • s-a intervenit la 31 de evenimente şi s-au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 40.000 lei • 11 conducători auto au devenit pietoni

 

Acţiuni intense în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, şi a accidentelor rutiere. În cursul zilei de joi, poliţiştii brăileni au organizat 11 acţiuni şi s-a intervenit la 31 de evenimente, dintre care 26 sesizate prin 112. De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere grave.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 120 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 40.000 lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a precizat insp. Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 11 permise de conducere şi au reţinut 2 certificate de înmatriculare.

 
Categorie articol: 

Comentarii