Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi de peste 30.000 lei, pentru încălcarea prevederilor legale

numai în cursul zilei de 5 februarie, poliţiştii au constatat 73 de sancţiuni contravenţionale şi au dat amenzi usturătoare • poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 6 permise de conducere

 

Poliţiştii nu îi iartă pe şoferi şi pe scandalagii. La data de 05 februarie, poliţiştii brăileni au efectuat controale în trafic pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie. Totul s-a desfăşurat în scopul prevenirii accidentele rutiere grave. S-a acţionat şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 73 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 30.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Unii şoferi certaţi cu legea au fost mai ghinionişti. “Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 6 permise de conducere”, au transmis reprezentanţii IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii