Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi de peste 260.000 lei în numai trei zile

în perioada 31 ianuarie - 2 februarie, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi au intervenit la 136 de evenimente, dintre care 111 sesizate prin 112

 

Amenzile aplicate de poliţişti pentru faptele ilegale au curs şi la sfârşitul săptămânii trecute. În perioada 31 ianuarie - 2 februarie, poliţiştii au intervenit la peste 130 de sesizări, iar în urma activităţilor desfăşurate în teren au aplicat peste 500 de sancţiuni persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare. Amenzi au încasat atât şoferii certaţi cu legea, cât şi indivizii puşi pe scandal şi persoanele care făceau comerţ ilegal în pieţe şi târguri.

La sfârşit de săptămână, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 21 de acţiuni şi s-a intervenit la 136 de evenimente, dintre care 111 sesizate prin numărul de urgenţe 112. Totodată, în ziua de 31 ianuarie, poliţiştii din cadrul Biroului Proximitate au acţionat pe raza municipiului, în zona şcolilor, pentru prevenirea şi combaterea violenţei şi absenteismului şcolar. S-au verificat 9 unităţi de învăţământ, 9 agenţi de pază, fiind purtate discuţii cu factorii de conducere ai unităţilor de învăţământ. În plus, poliţiştii au consiliat 4 elevi care aveau un comportament inadecvat. “În urma activităţilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 522 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 260.000 lei. Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 38 de permise de conducere auto şi retrase 8 certificate de înmatriculare”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii