Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi de circa 9.000 lei aplicate în doar două zile

•Poliţia Municipiului şi Jandarmeria brăileană au acţionat, vineri şi sâmbătă, pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere

 

În timp ce marea majoritate de brăilenilor se pregătea de weekend, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului şi jandarmii se pregăteau de … acţiune! Vineri şi sâmbătă, oamenii în uniformă au acţionat în municipiu pentru depistarea cetăţenilor care încalcă legea. Astfel, au fost verificate 16 societăţi comerciale, 114 persoane legitimate şi 85 de autovehicule oprite în trafic.

Poliţiştii şi jandarmii au împărţit 30 de amenzi, în valoare totală de 9.000 lei. “Dintre amenzile aplicate, 23 au fost pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi 7 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în buletinul de presă.
Categorie articol: 

Comentarii