Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi de 20.000 lei date într-o singură zi de poliţiştii brăileni

• acestea au fost aplicate în timpul activităţilor obişnuite de prevenire a accidentelor, faptelor antisociale, actelor de comerţ ilegale

 

Mai mulţi şoferi, scandalagii şi comercianţi aflaţi în ilegalitate au fost amendaţi cu 20.000 lei într-o singură zi, de către poliţişti. Oamenii legii, în cooperare cu jandarmii, au desfăşurat, miercuri, acţiuni pe raza judeţului pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actelor de comerţ. De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere grave.

Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 71 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 3 permise de conducere şi au reţinut 3 certificate de înmatriculare.

“Poliţiştii brăileni acţionează, permanent, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică”, se arată în buletinul informativ emis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii