Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amenzi înainte de Paşte. Comercianţi şi şoferi “arşi” la buzunare

într-o singură zi, poliţiştii care au efectuat controale pentru prevenirea ilegalităţilor pe linie de comerţ şi circulaţie pe drumurile publice au aplicat sancţiuni de peste 16.000 lei

 

Înainte de Paşte, poliţiştii desfăşoară acţiuni de control în magazine, pieţe, dar şi pe arterele de circulaţie. Comercianţii şi şoferii care nu ţin cont de lege primesc amenzi usturătoare.

La data de 03 aprilie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Biroului Ordine Publică şi Biroului Rutier, sprijiniţi de jandarmi, au acţionat pe raza municipiului, pentru  prevenirea ilegalităţilor privind ordinea publică, actele de comerţ şi circulaţia pe drumurile publice.

Pe timpul activităţilor, au fost verificaţi 19 agenţi economici, legitimate 83 de persoane şi oprite în trafic 72 de autovehicule, fiind testaţi cu aparatul etilotest 9 şoferi. Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 16.000 lei, dintre care 17 pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, şi 6 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare totală de 11.350 lei.

 
Categorie articol: 

Comentarii