Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A amenintat cu moartea doi politisti si le-a distrus portiera masinii

Condamnat pentru mai multe infractiuni, recidivistul Titel Antohe, 27 de ani, s-a mai pricopsit cu un dosar penal, de aceasta data el fiind trimis in judecata pentru ultraj la politist (doua infractiuni) si distrugere.
Potrivit dosarului penal instrumentat de Parchet, in dupa-amiaza zilei de 5 aprilie a. c., beat mort, Titel Antohe s-a deplasat la un prieten din cartierul Vidin (bloc ICSIM), ca sa consume in continuare bauturi alcoolice. Linga intrarea in scara blocului, recidivistul a abordat verbal o tinara, cu intentia vadita de a-i face avansuri. Fata locuia in bloc si tatal acesteia, Costica I., care era la balcon, l-a intrebat pe chefliu ce face. Tifnos, Antohe i-a spus locatarului sa coboare "daca nu-i convine ceva", ceea ce s-a si intimplat. Dupa un schimb dur de replici, scandalagiul i-a tras barbatului un pumn. La scurt timp, au sosit rudele lui Costica I., ginerele acestuia reusind sa-l imobilizeze, pe moment, pe agresor. Au iesit si alti locatari din apartamente, cineva a sunat la politie, ca nu mai era chip.
Era ora 19.00 cind agentul sef adjunct Gabi Danut Munteanu si agentul Gabriel Marius Dragulin, din cadrul Politiei Mun. Braila, care patrulau in zona Plantelor - Vidin, au fost anuntati de la dispecerat ca un individ face scandal la blocul ISCIM. Imbarcati in autoturismul "Logan" cu numarul de inmatriculare B-51-VEV, oamenii legii au ajuns la locul faptei si au incercat sa-l linisteasca pe Antohe. Acesta, insa, i-a facut pe politisti albie de porci si i-a amenintat cu moartea ("Va omor, sa moara mama!"), continuind sa-i impinga pe locatari si sa se manifeste violent. Asa stind lucurrile, agentii l-au imobilizat, cu greu, pe recidivist - mai ales ca acesta are o constitutie robusta - incatusindu-l. Cind sa fie urcat in masina politiei, Titel Antohe s-a smucit, reusind sa se elibereze, apoi a lovit cu piciorul portiera din dreapta fata, indoind caroderia pe o distanta de 34 de cm. In acest context, a fost solicitat sprijinul altor agenti de politie, in final scandalagiul fiind urcat intr-o duba si dus la sediul Politiei. Chiar si la politie, Antohe i-a injurat si i-a amenintat pe cei doi politisti, in timp ce scriau procesul verbal de contraventie. De aceea, i s-a intocmit dosar penal, cercetarile fiind preluate ulterior de procurori.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii