Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ameninţări şi geamuri sparte într-un bar din Drogu

Doi consăteni din comuna Galbenu, care au intrat în conflict, s-au reclamat reciproc la poliţie. Fiecare şi-a susţinut punctul de vedere, patronul unui bar spunând că un tânăr l-a ameninţat şi i-a spart geamul unităţii. Mama acuzatului s-a plâns însă şi ea că administratorul barului a venit şi el cu ameninţări şi i-a aruncat cu pietre în geamul casei. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal.
La data de 12 martie, la ora 18.55, poliţişti din cadrul Secţiei 3 de Poliţie Rurală Făurei au fost sesizaţi, prin apel 112, de către un bărbat de 51 de ani, din satul Drogu, comuna Galbenu. Acesta le-a spus oamenilor legii că, în urmă cu o oră, în timp ce se afla în incinta localului pe care îl administrează, ar fi fost ameninţat cu un băţ de către un localnic, în vârstă de 19 ani. "Ulterior, acesta ar fi revenit şi i-ar fi spart cu piatra un geam tip termopan de la terasa societăţii. Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 1.000 lei. Persoana păgubită a depus plângere penală împotriva tânărului pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare şi distrugere", a precizat insp. principal Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.
În aceeaşi zi, două ore mai tarziu, mama tânărului de 19 ani, a sesizat la poliţie, tot prin 112, faptul că, în jurul orei 20.00, pe fondul unui conflict anterior, vecinul ei, acelaşi administrator de mai sus, ar fi venit în faţa curţii ei şi i-ar fi adresat ameninţări. De asemenea, acesta ar fi aruncat cu pietre înspre casa ei, distrugând două geamuri termopan, o uşă din PVC şi hornul unui grătar din cărămidă.
Prejudiciul a fost apreciat la valoarea de 5.000 lei. Femeia a depus şi ea plângere penală pentru infracţiunile de distrugere şi ameninţare.

 
Categorie articol: 

Comentarii