Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amendati pentru neachitarea taxelor in parcarile cu plata

Incepind de marti, lucratori ai Politiei Comunitare si ai Politiei Municipiului Braila au format echipe mixte, care au actionat pe linia combaterii violentei stradale si a asigurarii ordinii si linistii publice. Acestia au actionat in zona parcarilor cu plata din municipiu, pentru a-i determina pe proprietarii de autovehicule sa achite taxele pe timpul stationarii in aceste locuri, cit si pentru a elimina parcarea autoturismelor pe trotuare sau spatii verzi, care impiedica circulatia pietonala sau distruge aceste zone. Pe timpul actiunilor au fost aplicate 14 amenzi contraventionale, in valoare totala de 1.050 RON si au fost avertizate alte 16 persoane.
De asemenea, in aceeasi perioada au mai fost sanctionati 57 de braileni, cu amenzi in valoare totala de 2.700 RON, pentru ca au fost depistati circulind cu mijloacele de transport in comun apartinind SC "Braicar" SA Braila, fara a avea bilet sau abonament de calatorie.
Seria sanctiunilor a continuat si la cei care au amenajat adaposturi pentru pasari si animale, garaje improvizate si diverse alte imprejmuiri in zona locuintelor, fara autorizatie. Aceasta actiune se afla in curs de derulare si se desfasoara impreuna cu inspectori de specialitate din cadrul Primariei Braila. Astfel, 28 de persoane care au fost identificate in aceasta situatie si care nu s-au conformat somatiilor, au fost sanctionate contraventional cu amezi in valoare totala de 1.415.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii