Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amendate pentru că s-au “războit” cu o femeie care le-a certat pentru că fumau

miercuri seara, poliţiştii au fost sesizaţi despre o ceartă între femei, produsă în zona unui bloc de pe strada Şcolilor • mai multe echipaje de poliţie s-au deplasat la faţa locului • altercaţia izbucnise din cauză că o femeie le-a atras atenţia unor tinere că fumau la scară

 

De la o ţigară s-a ajuns la ceartă şi intervenţie a poliţiştilor. O altercaţie între o femeie şi două tinere, supărate că li s-a atras atenţia că fumează la scara unui bloc de pe strada Şcolilor, i-a pus pe poliţişti pe drumuri.

Miercuri seara, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au fost sesizaţi cu privire la incidentul produs în faţa unui bloc. O femeie de 52 de ani a sesizat la numărul de urgenţă 112 faptul că două tinere aflate la scară au devenit cam revoltate după ce li s-a spus să nu mai fumeze acolo. Altercaţia a atras atenţia tuturor vecinilor, care nu înţelegeau ce se întâmplă. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie. Potrivit reprezentanţilor IPJ Brăila, tinerele recalcitrante aveau vârste de 18 şi 21 de ani, ambele fiind din sat Spiru Haret. Poliţiştii le-au luat la întrebări, pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, apoi fiecare a încasat câte o amendă în valoare de 1.000 lei conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
Categorie articol: 

Comentarii