Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amendă penală pentru că a condus băut

Marius T., de 39 de ani, s-a urcat la volanul unui autoturism “Seat”, el fiind oprit de poliţişti pe str. Apollo • aparatul etilotest  a indicat o alcoolemie de 0,62 mg/l • şoferul aghezmuit a fost condamnat la o pedeapsă de 1.350 lei amendă penală

 

Un şofer brăilean, care s-a încumetat să conducă sub influenţa alcoolului, a fost condamnat de Judecătoria Brăila la o pedeapsă de 1.350 lei amendă penală.

Brăileanul Marius T., de 39 de ani, a fost prins băut la volan, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila au dispus trimiterea în judecată.

Luna trecută a venit şi condamnarea.

După cum se arată în rechizitoriul procurorului, la data de 27 iulie 2017, în jurul orei 2.55, poliţiştii au oprit pentru control, pe strada Apollo, un autoturism marca Seat, condus de inculpatul Marius T. Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

La audieri, bărbatul a declarat că, înainte de a pleca cu maşina la drum, a mers la un bar, împreună cu un amic, şi a consumat 1,5 litri de bere. A plecat apoi spre domiciliu, cu autoturismul Seat, însă pe drum s-a întâlnit cu poliţiştii.

Procurorul a dispus trimiterea în judecată pentru conducere sub influenţa alcoolului.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii