Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amalia revine acasă!

A suportat recent o puncţie a măduvei osoase, care are rolul de a pune în evidenţă invadarea ei de către celulele canceroase şi a stat nemişcată două ore pentru tratamentul cu citostatice administrat direct în coloană, în zona cervicală. Îndură suferinţa şi durerea cu o maturitate şi un stoicism demne de admirat şi îi uimeşte pe doctori cu optimismul ei, pentru că tot ce-şi doreşte este să fie din nou sănătoasă şi să poată merge la şcoală alături de ceilalţi copii. De pe patul de spital, Carmen Amalia transmite mulţumiri tuturor cititorilor ziarului "Obiectiv Vocea Brăilei" care i-au ajutat familia pentru ca ea să poată continua tratamentul la Institutul Fundeni Bucureşti. Ieri, tatăl fetei, Florin Donose, a intrat în posesia sumei strânse, până la orele prânzului, la sediul redacţiei, în cadrul campaniei umanitare "Împreună să îi redăm speranţa!": 2.480 lei şi 60 euro. Orice mână întinsă către Carmen Amalia înseamnă enorm şi orice zi în care ea merge la tratament este un pas către recuperare, iar semnele sunt încurajatoare, pentru că organismul ei a reacţionat bine la medicaţia administrată până acum. Însă drumul până la însănătoşirea deplină este lung şi Carmen Amalia are în continuare nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Împreună să îi redăm speranţa!

Carmen Amalia Donose, în vârstă de 12 ani, este bolnavă de leucemie şi are nevoie de tratament cu citostatice la Institutul Fundeni Bucureşti. Fetiţa, pentru care ziarul "Obiectiv" a făcut în 2005 o campanie umanitară, este din nou pe patul de spital, deoarece boala cu care a fost diagnosticată când avea vârsta de numai şase ani a recidivat anul trecut. Cheltuielile pentru tratamentul cu citostatice şi pentru transportul la Bucureşti, dar şi pentru îngrijirea specială a fetiţei, depăşesc lunar suma de 25 milioane lei, cu mult peste posibilităţile familiei Donose.
Nimănui nu-i place să întindă mâna, dar această mână e întinsă pentru speranţă! Cine doreşte să o ajute pe Amalia în lupta cu boala cumplită de care suferă o poate face donând o sumă cât de mică, la orice sucursală a BRD Societe General, în conturile deschise pe numele Donose Ionica: RON- RO34BRDE090SV18610460900; EURO- RO28606400900.
În plus, echipa cotidianului "Obiectiv - Vocea Brăilei" a decis să relanseze campania de strângere de fonduri pentru Carmen Amalia. Aşadar, în afara celor două conturi, puteţi face donaţii, zilnic, de luni până vineri, şi la sediul ziarului nostru, între orele 9.30 şi 16.30. Un redactor va fi la dispoziţia dumneavoastră. Puteţi dona orice sumă, numele şi suma donată fiind publicate în ediţia din ziua următoare.
Ieri după-amiază, la sediul redacţiei am primit 20 de lei, din partea unei persoane care a dorit să-şi păstreze anonimatul. De la începerea campaniei umanitare s-au strâns 2.500 lei şi 60 de euro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii