Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Amalia a plecat la Torino

Amalia a plecat ieri de pe aeroportul Băneasa spre Torino cu o cursă Wizzair, la orele 17:00. Până la aeroport a fost condusă de deputatul Cristian Rizea, care şi-a exprimat încă o dată susţinerea în ceea ce priveşte sănătatea Amaliei, se arată într-un comunicat remis redacţiei.
Carmen Amalia Donose este o fetiţă de doisprezece ani, care suferă de leucemie acută limfoblastică. Boala, descoperită la vârsta de şase ani, i-a recidivat, ceea ce implică un nou tratamentul sever şi foarte costisitor pentru a se vindeca. Aşadar, orice ajutor este foarte important pentru sănătatea Amaliei!
"Aşa cum am promis, în calitate de parlamentar de Brăila mă voi implica în rezolvarea acestui caz umanitar, care din păcate nu este singurul. Exemplul meu ar trebui urmat de toţi parlamentarii! Orice gest este important pentru viaţa unui copil de doar doisprezece ani!", spune deputatul Cristian Rizea, în comunicat.
Acest demers este posibil şi cu sprijinul domnului Marian Turea, reprezentantul PSD Diaspora la Torino, mai arată sursa citată.
Categorie articol: 

Comentarii