Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am pierdut dintr-un penalty inventat de arbitrul de centru"

"Este al patrulea meci pe care îl pierdem din cauza arbitrilor. Dacă oaspeţii nu au reuşit să dea gol, le-au făcut ei cadou un penalty pe finalul meciului, când nu se mai putea face nimic şi în loc de un 0-0 echitabil meciul s-a încheiat cu victoria echipei cu influenţă, Viitorul Constanţa. Uitaţi-vă la aceşti copii ai noştri care nu-şi pot opri lacrimile de supărare", comenta la finalul partidei Paul Alexandru, preşedintele gazdelor.
Prima repriză a partidei de la Însurăţei a fost una echilibrată, presărată cu puţine situaţii de poartă, însă cele mai multe s-au derulat în jumătatea constănţeană. Lansat de Costache, Marius Coman (min. 15) a fost oprit din cursa sa spre careul advers pentru un ofsaid imaginar, apoi Gigel Costache l-a încercat în două rânduri pe portarul advers, însă de fiecare dată acesta a găsit soluţiile ideale de a păstra tabela intactă.
Oaspeţii au avut la rândul lor două ocazii, însă şi portarul Tudor a avut intervenţii inspirate.

Viitorul Constanţa a avut iniţiativa în repriza a doua dar gazdele s-au apărat exact, mai mult, de la jumătatea reprizei secunde, elevii lui Ionel Vioreanu au prins din nou curaj, însă Coman (min. 65), Lupaşcu (min. 71) şi Costache (min. 80) nu au găsit cadrul porţii din poziţii bune.
Faza care a decis soarta partidei s-a derulat în minutul 87. A fost un duel la minge între doi jucători adverşi, undeva la marginea careului mare, iar arbitrul de centru a arătat imediat punctul cu var, Posteucă a marcat şi Viitorul Constanţa a plecat de la Însurăţei cu toate punctele.

Viitorul: Tudor - Alexandru, Paraschiv, Muşat, Olmazu - Baicu, Cheleş, Vioreanu, Costache - Lupaşcu, M. Coman.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii