Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am obtinut un egal in fata unei echipe care avea nevoie de puncte"

Tehnicianul echipei FC Brasov, Razvan Lucescu, a declarat, dupa meciul din deplasare, impotriva formatiei Politehnica Iasi, scor 1-1, ca este multumit de evolutia elevilor sai, avind in vedere ca au obtinut o remiza in fata unei grupari care avea nevoie de puncte, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Venim dupa jocul cistigat la Constanta in Cupa Romaniei si astazi am obtinut un egal in fata unei echipe care avea nevoie de puncte. Dupa aceste doua meciuri din aceasta saptamina sint foarte multumit. Totusi, dupa desfasurarea jocului regret ca nu am luat trei puncte. Am controlat 80 de minute jocul, am marcat o data, insa am gresit la golul iesenilor. In ultimele 10 minute Iasiul putea chiar sa si cistige meciul", a precizat Lucescu.
Razvan Lucescu a mentionat ca nu este de acord cu opinia oficialilor clubului din Iasi, care au acuzat ca maniera de arbitraj de la meciul de simbata a favorizat echipa brasoveana. "Este o rusine ce se intimpla, Zaharia scapa singur in prima repriza si e oprit pe motiv de ofsaid. As putea sa comentez si eu mai multe faze dar imi vad de echipa mea, si nu de arbitraj", a adaugat Lucescu.
Tehnicianul echipei brasovene a mentionat ca echipa sa nu are un obiectiv fixat pentru acest sezon, dar este convins ca va crea mari probelme tuturor adversarelor din urmatoarele etape ale Ligii I. "Nu uitati ca sintem o echipa care venim din liga secunda si abia acum se incheaga o formula de joc. Oricum o sa le fie greu tuturor adversarilor cu noi, pentru ca am aratat ca ne aparam bine si luam forte greu gol. Nu avem un obiectiv stabilit pentru acet campionat, vrem sa adunam cit mai multe puncte", a completat Razvan Lucescu.
Politehnica Iasi si FC Brasov au terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputata simbata, pe arena Emil Alexandrescu, meci din etapa a XI-a a Ligii I.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii