Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am emotii inaintea meciului de debut"

Antrenorul echipei Dinamo, Walter Zenga, a declarat, miercuri, ca are emotii inainte de meciul sau de debut, contra Politehnicii Iasi, contind pentru etapa a VII-a a Ligii I, deoarece acesta este primul de la revenirea in Romania.
"Normal ca am emotii inainte de meciul cu Poli Iasi, pentru ca e primul de la revenirea in Romania. Sper ca baietii sa fie pregatiti pentru acest meci", a spus Zenga.
Walter Zenga a mentionat ca jucatorii dinamovisti trebuie sa-si revina cit mai repede din punct de vedere moral. "E normal ca moralul sa nu fie incredibil de bun dupa esecul din Liga Campionilor si dupa cel din campionat, dar ei sint profesionisti si stiu ca in fotbal se intimpla si infringeri. Trebuie sa ne revenim repede. Acum avem aproape tot lotul la dispozitie, mai putin cei de la nationala, si sint sigur ca ne vom descurca foarte bine la Iasi", a completat Zenga.
Intrebat daca va apara poarta lui Dinamo, in cazul in care portarul Bogdan Lobont nu va fi apt, fostul goalkeeper al echipei Internazionale Milano a raspuns: "S-a terminat pentru mine la 47 de ani, nu mai sint portar, sint antrenor. Lobont are o mica problema, dar este un om tare, care nu se lasa usor la o problema atit de mica. Oricum avem alti trei portari foarte talentati".
Walter Zenga a afirmat ca i se parea normal ca partida cu Elfsborg, contind pentru prima mansa a turului I al Cupei UEFA, sa se dispute pe stadionul Dinamo. "Mi se parea normal sa jucam pe stadionul Dinamo, dar daca nu se poate, asta e, trebuie sa ne descurcam si acolo. Sper ca jucatorii de la nationala sa faca treaba buna, pentru a-l determina pe selectioner sa se uite mai mult la fotbalistii de la Dinamo", a adaugat Zenga.
Fundasul peruan John Galliquio a efectuat, miercuri, primul antrenament alaturi de noii sai coechipieri, in timp ce Florin Bratu, Cosmin Moti, Adrian Scarlatache si Flavius Stoican s-au antrenat separat, fiind accidentati.
Mijlocasul Gabriel Bostina nu s-a antrenat alaturi de noii sai coechipieri, deoarece va evolua la Dinamo II, in etapa a IV-a a Ligii a II-a, contra echipei Dunarea Galati.
Categorie articol: 

Comentarii