Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Am colorat #împreună! Un premiu pentru voi

De două lucruri mi se face dor când mă gândesc la Brăila: de Dunăre şi de oamenii minunaţi cu care am lucrat în campaniile umanitare. De toţi, de la dragii mei colegi şi până la ultimul donator, acel necunoscut, care, din puţinul lui, a oferit întotdeauna şi cauzei noastre. Pentru că aşa am învins de fiecare dată, adunând puţin cu puţin, de la mulţi. Până şi de taximetriştii care ne-au purtat dintr-un colţ în altul al oraşului, punând apoi în urnă măcar contravaloarea cursei, mi-e dor. Dar, mai ales, mi-e dor de voluntari, acei adolescenţi minunaţi, “furnicuţele” care au dăruit mereu timp din timpul lor, pentru a fi alături de noi la fiecare eveniment.

Sentimentul acela de împlinire de la sfârşitul unei campanii e unic, de neegalat.

Poate şi de aceea, ştirea că proiectul nostru, al Asociaţiei pentru Adevăr şi al cotidianului Obiectiv, “#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie” a primit premiul I la Gala de Excelenţă a Comunităţii Brăilene, la categoria “Sănătate”, m-a emoţionat mai mult decât mă aşteptam. Ştiam că a fost înscris în cursă, dar ştiam şi cu ce alte proiecte extraordinare “ne batem” la această categorie. Şi mai ştiam că, spre deosebire de toate celelalte campanii ale noastre, aici mai aveam ceva de făcut. Pentru că da, ştim – încă lucrăm la asta - nici până acum pe secţie nu a fost montată instalaţia de cablu. Nu a fost neapărat responsabilitatea noastră, dar ne-am asumat-o la pachet cu celelalte şi sper ca până de sărbători s-o rezolvăm. Premiul acesta chiar ne obligă!

Şi totuşi nu e premiul nostru, adică exclusiv al nostru. Pentru că, recunoaşterea aceasta publică este, de fapt, un mare MULŢUMESC din partea comunităţii pentru fiecare dintre dumneavoastră, cei care aţi donat şi #împreună aţi schimbat faţa Secţiei de Pediatrie. O schimbare importantă, cu sau fără cablu TV. Donaţiile voastre chiar au îmbunătăţit condiţiile şi au înfrumuseţat categoric fiecare zi de spitalizare pentru micuţii pacienţi. Vă întorc înmiit mulţumirile. Am colorat împreună! Şi am făcut-o atât de frumos, într-o altă dovadă de solidaritate care a înnobilat Brăila.

 

Vă mulţumim că aţi ales să coloraţi împreună cu noi!

MĂ ÎNCLIN!

#DoarRecunoştinţă

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii