Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am cistigat un punct mare la Zalau"

Formatia braileana continua sa ramina neinvinsa si dupa etapa a 11-a, desi a avut o deplasare foarte dificila la HC Zalau, o echipa care nu cedase puncte pe teren propriu decit in fata HCM-ului din Buzau, in etapa a doua a turului.
Partida de la Zalau a fost extrem de echilibrata si numai in ultimele trei minute ale primei reprize, cind gazdele au reusit o desprindere la trei goluri, arata poate, ca echipa lui Tadici este favorita la victorie.
HC Zalau a marcat de doua ori prin Holhos si Turcas, Moldovan a redus imediat din diferenta, insa gazdele si-au mentinut avantajul de doua goluri pina la finalul primului sfert de ora, moment al jocului in care tabela arata scorul 6-4, dupa care a fost rindul elevelor Alexandrinei Soare sa intoarca rezultatul in favoarea lor.
Jenofi a marcat pentru oaspete, Buzila are o interventie foarte buna la atacul Zalaului si pe contraatac Radulescu a marcat pentru 6-6 in minutul 16.
Dunarea a trecut apoi de trei ori in avantaj, dupa reusitele Manuelei Radulescu, Adei Moldovan si ale unguroaicei Katalin Jenofi, dar de fiecare data Zalaul a reusit sa restabileasca egalitatea.
Echipa lui Tadici a inscris patru goluri in finalul primului act, Dunarea, o singura data prin Craciun si gazdele au plecat la cabine cu un avantaj de trei goluri.
Brailencele au inceput cursa de urmarire si in minutul 46 au reusit sa restabileasca egalitatea, 17-17.
Zalaul s-a distantat din nou la doua lungimi, dar Jenofi si Radulescu, la cel mai bun joc al ei de cind a venit la Braila, au facut ca tabela sa arate din nou un rezultat de egalitate, 20-20.
Holhos marcheaza pentru gazde, Radulescu egaleaza si Moldovan, cu doua secunde inainte de incheierea timpului regulamentar de joc inscrie si toate punctele pareau ca vor pleca la Braila.
Nu a fost sa fie asa, pentru ca HC Zalau a beneficiat de o aruncare de la 9 m, Holhos a aruncat printre miinile Nicoletei Esanu, singura bresa care exista in zidul oaspetelor si a stabilit scorul final al partidei, 22-22.
"Am cistigat un punct mare la Zalau si felicit jucatoarele pentru efortul depus in acest joc. Faza de aparare a fost atu-ul nostru in acest meci. Este un rezultat foarte bun si nu stiu cite formatii, bineinteles ca in afara de Oltchim si Rulmentul, vor mai obtine puncte la Zalau", a declarat la finalul partidei Alexandrina Soare.

Golurile formatiei brailene au fost inscrise de Radulescu 8, Moldovan 7, Jenofi 5 si Craciun 2, iar de la HC Zalau principalele marcatoare au fost Holhos 9 goluri si Ivan 6 goluri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii