Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Am ales Clujul pentru că este cea mai bună echipă din ţară"

Noul atacant al lui CFR Cluj, Cristian Bud, a declarat, luni, că a ales să semneze cu gruparea ardeleană deoarece este cea mai valoroasă echipă din Liga I şi, în plus, este un fan vechi al fostei campioane a României.
"Mă bucur foarte mult că am semnat cu CFR Cluj. Am avut mai multe oferte, de la Dinamo, Steaua, Craiova si Vaslui, însă am ales CFR Cluj pentru că este cea mai bună echipă din ţară. Eu ţin de mai mult timp cu CFR, mi-a plăcut mie cum joacă. Pe când jucam la Liberty Salonta, chiar am fugit din catonament pentru a vedea meciul lor cu AS Roma din grupele Ligii Campionilor, mi-am luat şi amendă de la club. Îmi doresc ca la vară să câştigam campionatul şi Cupa României", a spus Bud.
Fotbalistul a mai afirmat că s-a înţeles imediat cu Iuliu Mureşan în privinţa contractului pe care l-a semnat cu gruparea ardeleană: "M-au impresionat seriozitatea oamenilor de la CFR Cluj. M-am întâlnit cu domnul Mureşan, am luat pixul şi am semnat, am fost de acord imediat cu ce mi-au propus. Deocamdată, pentru mine, contează mai mult performanţele pe care le obţin cu CFR, pe urmă am timp să câştig şi bani".
Cristi Bud a vorbit şi despre concurenţa pe care o va avea în atacul noii sale echipe: "Ştiu că o să am concurenţă puternică la Cluj, însă nu îmi este teamă. Sper să am evoluţii bune şi foarte bune şi să îmi fac treaba cât mai bine. Până atunci, sunt la Mediaş, şi voi da totul pentru această echipă să urce cât mai mult în clasament".
Atacantul lui Gaz Metan Mediaş, Cristian Bud, a semnat, luni, un angajament valabil cinci sezoane cu CFR Cluj, formaţie la care va evolua din ianuarie 2010. Conform unor surse apropiate grupării CFR Cluj, transferul lui Bud a fost parafat în schimbul a aproximativ 800.000 de euro, sumă din care ardelenii au achitat deja 400.000 de euro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii