Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Altercaţie între poliţişti la Cabana Stejarilor. Cei doi protagonişti sunt cercetaţi de Compartimentul Control Intern

la începutul lunii iunie, după o petrecere de week-end la localul aflat la ieşirea din municipiu, doi poliţişti ai Biroului Ordine Publică au intrat în conflict • administratorul societăţii a sunat la 112 şi a reclamat incidentul izbucnit pe fondul unor neînţelegeri legate de plata consumaţiei • unul dintre poliţişti a fost rănit, după ce celălalt l-a lovit peste mâna în care avea două pahare

 

Doi poliţişti de la Ordine Publică au intrat în conflict şi unul chiar l-a lovit pe celălalt, după o petrecere la “Cabana Stejarilor” de la ieşirea din municipiu.

Incidentul a fost reclamat la numărul de urgenţă, astfel că poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru cercetări şi au constatat că scandalul izbucnise tocmai între doi angajaţi ai Poliţiei Brăila. Potrivit unor surse, poliţiştii care s-au încăierat la nervi, probabil şi pe fondul consumului de alcool, sunt Dănuţ O. şi Adrian D., ambii fiind acum cercetaţi în dosarul deschis în cauză. Ei au ajuns şi în atenţia Compartimentului Control Intern.

În urma unei sesizări primite la redacţie, am cerut informaţii la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, iar informaţiile au fost confirmate. Astfel, la data de 2 iunie, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 de către administratorul unei societăţi din municipiul Brăila (n.r. - Cabana Stejarilor) cu privire la faptul că există nişte neînţelegeri privind achitarea unei note de plată de către nişte clienţi.

La faţa locului, poliţiştii anchetatori au constatat în urma verificărilor efectuate că este vorba despre doi poliţişti din cadrul Biroului Ordine Publică care la sfârşitul unui eveniment sărbătorit în locaţia respectivă ar fi avut o altercaţie pe fondul unor probleme întâmpinate la achitarea consumaţiei. Oricum, consumaţia a fost plătită ulterior. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, unul dintre cei doi poliţişti l-ar fi lovit pe celălalt peste mâna în care ţinea două pahare, rănindu-l astfel uşor, întrucât în urma impactului a rezultat spargerea paharelor. “În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe. Totodată, faţă de cei doi poliţişti a fost dispusă cercetarea prealabilă de către Compartimentul Control Intern urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale în consecinţă”, ni s-a transmis de la IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii