Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alte 3 persoane din Brăila nu au respectat măsura izolării. Au primit amenzi totale de 7.000 lei

* în ultimele 24 de ore, poliţiştii au executat peste 800 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 * au depistat 3 persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, aceastea fiind sancționate şi introduse în carantină

 

 

Amenzi şi carantină pentru 3 persoane care nu au respectat măsura izolării. Polițiștii brăileni au transmis Instituției Prefectului Județului  Brăila faptul că, în ultimele 24 de ore, au fost executate  peste 800 de misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare sau carantină în cazul a 1.829 de persoane, în 869 de locații și au fost supuse controalelor 82 societăți comerciale pentru a se asigura suspendarea activității.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 266 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 450.000 de lei. Dintre sancțiunile contravenționale aplicate, 226 au fost pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației, în conformitate din Ordonanța Militara nr. 3/2020.

De asemenea, polițiștii au depistat 3 persoane care nu au  respectat măsura izolării la domiciliu, aceastea fiind sancționate contravențional cu amendă, în valoare totală de 7.000 de lei, și au fost conduse într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile.

De la debutul epidemiei, polițiștii au aplicat 1.727 de  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 3.000.000 de lei.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii