Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alte 103 cazuri confirmate la Brăila. Doi polițiști de la Poliția Orașului Însurăței, în izolare

* joi, au fost înregistrate alte 103 persoane infectate cu coronavirus, precum și cinci decese * doi polițiști de la Poliția Orașului Însurăței sunt confirmați cu Covid-19, aceștia fiind în izolare la domiciliu

 

La data de 26 noiembrie, la nivelul județului Brăila au fost 103 cazuri Covid-19 nou confirmate, înregistrându-se cinci decese, patru decese în municipiul Brăila, iar unul în sat Vultureni, comuna Cireșu. Joi, erau 501 persoane în carantină la domiciliu, 100 persoane izolate la domiciliu și 209 persoane internate în spitale. Au fost 95 de teste prelevate. Informațiile prezentate au fost transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila.

Ieri, redactorii au aflat că în lista celor infectați ar fi și polițiști, informația fiind confirmată. Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Brăila, la Poliția Orașului Însuratei doi polițiști au fost confirmați cu COVID - 19, aceștia aflându-se în izolare la domiciliu. “Precizăm faptul că a fost efectuată dezinfectarea tuturor spațiilor în care polițiștii își desfășoară activitatea, aceasta realizându-se, în continuare, în condiții normale, nefiind afectată capacitatea operațională a subunității sau a inspectoratului”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii