Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alina Vătu şi Dianei Axinte, convocate la naţionala B

• handbalistele vor participa la un stagiu de pregătire în perioada 17-23 martie • în această perioadă, România B va participa şi la un turneu în Polonia • sâmbătă, de la ora 18.00, HC Dunărea joacă în Polivalentă cu Corona Braşov

 

Evoluţiile foarte bune ale Alinei Vătu şi Dianei Axinte, în partidele disputate cu HC Dunărea sub comanda lui Aurelian Roşca, au atras atenţia selecţionerilor naţionalei României şi ambele au fost convocate pentru un stagiu de pregătire al naţionalei B. Alina Vătu, golgetera la zi în Liga Florilor, este la a doua convocare la naţionala B, iar Diana Axinte este convocată în premieră.

Tricolorele selecţionatei B se reunesc pe data de 17 martie, la Bucureşti, pentru un stagiu de pregătire până pe 23 martie, perioadă în care vor participa şi la un turneu internaţional în Polonia.

Ele au acum şanse mari, prin prestaţiile din Polonia, să facă pasul spre naţionala mare. “Ne bucurăm că HC Dunărea are jucătoare valoroase, apreciate de antrenorii loturilor naţionale. Consider că Vătu şi Axinte, prin evoluţiile lor din acest an, meritau să fie selecţionate la naţională şi le dorim prestaţii la fel de bune şi cu naţionala României B”, ne-a declarat George Caranica, preşedintele clubului HC Dunărea Brăila.

În altă ordine de idei, sâmbătă, de la ora 18.00, HC Dunărea, locul al 11-lea, cu cele două handbaliste menţionate mai sus printre titulare, va juca în compania Coronei Braşov, formaţie aflată pe poziţia a 3-a în clasamentul Ligii Florilor.

Partida din runda a 19-a dintre HC Dunărea şi Corona Braşov va fi arbitrată de constănţenii Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu.

În tur, braşovencele au câştigat pe teren propriu cu 27-23.
Categorie articol: 

Comentarii