Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alina Graţiela Ene a fost vedeta LPS la Balcaniada de nataţie

Confirmând forma foarte bună pe care o traversează în acest sezon compeţional, Alina Graţiela Ene, Octavian Ciocan şi Gabriela Dragomir s-au remarcat şi la Balcaniada de juniori, care s-a desfăşurat la Banja Luka în Bosnia.
Eleva antrenoarei emerite Gabriela Stoicescu Clinciu, Alina Graţiela Ene, a cucerit 4 medalii de aur în probele individuale, la 800 m liber, 200 m mixt, 200 m liber şi 400 m liber dar şi cu ştafeta 4x200 m liber, probă în care noua stea a nataţiei brăilene a reuşit să stabilească şi un nou record naţional.
Nu a fost însă singura reuşită de acest gen a sportivei de la LPS. Alina Graţiela Ene şi colega ei Gabriela Dragomir au corectat recordurile naţionale la 4x100 m liber, probă în care România a ocupat locul al doilea, precum şi la 4x100 m mixt, unde ţara noastră a obţinut medalia de bronz.
Octavian Ciocan, sportiv pregătit de profesoara Laura Sachelarie, a devenit vicecampion balcanic în proba de 100 m fluture, precum şi în probele de ştafetă, 4x100 m liber şi 4x200 m liber, ambele curse încheiate cu recorduri naţionale de juniori.
Ciocan a mai obţinut două medalii de bronz, la 50 m fluture şi 100 m liber, perfomanţă realizată şi de Gabriela Dragomir, înotătoare de la grupa profesoarei Gabriela Stoicescu Clinciu, la 800 m liber.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii