Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alin Stoica: "Pentru mine este un nou inceput de drum la nationala"

Mijlocasul Alin Stoica (KAA Gent), convocat la nationala Romaniei pentru meciurile cu Belarus si Germania, a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, ca selectionarea sa reprezinta un nou inceput de drum la prima reprezentativa si ca trebuie sa profite de sansa primita.
"Normal ca sunt bucuros, revin la nationala dupa patru ani, a fost si acea perioada grea din cariera mea si sunt fericit ca am revenit la acest nivel. Este un nou inceput de drum pentru mine la echipa nationala, insa noul drum a inceput practic dupa ce am venit la Gent. Totul depinde acum de mine, nu ma culc pe o ureche. Suferintele vietii te maturizeaza, asa mi s-a intamplat si mie. Am cazut de pe un cal mare si nimeni nu credea ca mai pot reveni. Dumnezeu iti mai da o sansa, le da o sansa doar invingatorilor, dar trebuie sa stii sa profiti de ea", a spus Alin Stoica.
Mijlocasul, in varsta de 27 de ani, care a mai evoluat la Steaua, Anderlecht Bruxelles, FC Bruges, AC Siena, FC National si Poli Timisoara, a afirmat ca nationala Romaniei este clar favorita in disputa cu Belarus. "Nici nu poate fi altfel. Va fi insa foarte greu, deoarece echipele mai slab cotat pun deseori multe probleme. Nu avem alta solutie decit victoria. Nu stiu cum, dar trebuie sa ne calificam. Meciul cu Belarus este cel mai important, cu Germania este doar un amical", a spus el.
Alin Stoica revine la echipa nationala dupa aproape patru ani, ultimul meci in care acesta a evoluat fiind cel din 6 septembrie 2003, pe teren propriu, cu Luxemburg, din preliminariile Campionatului European din 2004, castigat de "tricolori" cu scorul de 4-0. Stoica a intrat in minutul 76, inlocuindu-l pe Daniel Pancu.
Meciul cu Belarus este programat la 8 septembrie, ora 19.00, pe stadionul Dinamo din Minsk, in timp ce partida amicala cu Germania va avea loc la 12 septembrie, pe stadionul "Rhein Energie" din Koln, de la ora 21.30.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii