Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alin Rusen si Rodica Sterpu medaliati la mondialele de kaiac-canoe

La Campionatele Mondiale de kaiac-canoe rezervate juniorilor, care s-au desfasurat saptamina trecuta in Cehia, doi dintre reprezentantii Clubului Sportiv Municipal au urcat pe podiumul de premiere.
Braileanul Alin Rusen, in echipaj cu alti trei componenti ai lotului national al Romaniei, Ionut Mitrea, Toni Ioneticu si Daniel Daniel au cucerit medalia de argint in proba de kaiac 4x500 m, iar Rodica Sterpu, impreuna cu colegele de lot, Nicoleta Tertis, Steluta Afrasinei si Elena Rentea au cucerit medalia de bronz in proba similara a fetelor.
In proba de kaiac 4x1000 m echipajul format din Alin Rusen, Ioneticu, Gheorghe Razescu si Bogdan Mara s-a clasat pe locul al patrulea.
"Anul trecut am obtinut rezultate bune la europene, anul acesta ne-am imbogatit palmaresul cu un argint si un bronz la mondialele de juniori. Vom mai avea inca o data emotii de acest gen, pentru ca in perioada 30 august-2 septembrie sportivii nostri vor participa la Campionatele Europene de kaiac-canoe pentru juniori si tineret", a declarat Tinca Amza, directoarea CSM-ului.
Categorie articol: 

Comentarii