Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alin Radu şi Marius Dima au adus prima victorie din campionat pentru Viitorul Ianca

• Viitorul Ianca s-a impus cu 2-0 în partida cu CSM Bacău • “Primul meci  este un pic mai special, vrei să câştigi ca să începi competiţia cu o victorie, dar spectacolul are de suferit”, spune Cosmin Necoară

 

Conform aşteptărilor, Viitorul Ianca a câştigat în prima etapă a turului Ligii a III-a, 2-0, partida cu CSM Bacău. Echipa gazdă a întâlnit o adversară modestă, la care doar Anghelina, fostul jucător de la Dacia Unirea şi încă un coleg de-al său trec de vârsta de 25 de ani, în rest, lotul oaspeţilor a fost format din fotbalişti în jurul vârstei de 20 de ani. Şi doar lipsa de omogenitate a grupării fotbalistice conduse de antrenorul Lauranţiu Ivan, a făcut ca scorul să nu fie unul de proporţii.

“Primul meci dintr-un campionat nou este un pic mai special, vrei să câştigi ca să începi competiţia cu o victorie, dar spectacolul are de suferit. Îţi doreşti atât de mult să faci un joc bun dar nu întotdeauna îţi iese. Am avut cinci jucători noi în echipă şi acest lucru s-a resimţit. Important este că am câştigat. Am marcat două goluri dar alte mari ocazii nu au fost, deşi, am întâlnit o adversară modestă din punctul meu de  vedere”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al clubului Viitorul Ianca. 

Echipa gazdă a marcat primul gol în minutul 19. După o cursă pe stânga, Bogdan Dumitru a centrat în faţa porţii iar Alin Radu a trimis mingea în vinclul porţii adverse şi era 1-0 pentru Viitorul Ianca. Pe fondul unui joc de mijlocul terenului, Viitorul a mai avut două situaţii de a înscrie, dar la prima, Marius Coman nu a reuşit să ajungă la mingea centrată în faţa porţii. Echipa gazdă a beneficiat apoi de o lovitură liberă, Marius Dima a şutat puternic, însă mingea a trecut razant cu transversala.

Golul al doilea a fost marcat de Marius Dima în cel de-al doilea minut de prelungire al părţii secunde şi Viitorul Ianca a debutat cu un success, cu 2-0, în noua ediţie de campionat.

Echipa gazdă nu a putut conta pe serviciile a trei jucători importanţi, Iorga, Necoară şi Olenic, toţi cu probleme medicale.

Viitorul Ianca: Dinu – Coteţ, Preda, Stănciulescu, B. Dumitru – Buzatu, P. Ioan, Dima, A. Ion – A. Radu, M. Coman. Au mai jucat Colniceanu, Cazacu, Mucuţă şi Ndigwe.
Categorie articol: 

Comentarii