Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alice Cooper a vrut să-l împuşte pe Elvis Presley

Cooper a rămas înmărmurit când Elvis i-a arătat un pistol de colecţie pe care îl ţinea într-un dulap, la doar câteva minute după ce gărzile de corp ale lui Presley îl controlaseră de armă.
Într-un moment de nebunie, a declarat Cooper pentru Daily Mail, a vrut să-l ucidă pe "regele rock 'n' roll-ului", doar pentru faimă, dar Elvis a apucat pistolul din mâna lui şi l-a aruncat pe podea.
Cooper a declarat pentru Daily Mirror: "Elvis m-a dus în bucătărie, a deschis un dulap, a scos un pistol încărcat, spunându-mi să i-l pun la tâmplă (...) Nu ştiam ce să fac". "Aveam arma în mână şi mă aşteptam să vină una dintre gărzile de corp din minut în minut, să mă vadă ţinând în mână o armă şi să mă împuşte mortal. O voce îmi spunea într-o ureche: «Hai, omoară-l, vei rămâne în istorie drept tipul care l-a ucis pe Elvis». În cealaltă ureche o altă voce spunea: «Nu-l poţi ucide, este Elvis Presley - în schimb, răneşte-l şi vei lua doar câţiva ani de închisoare", a mai povestit Alice Cooper. "O fracţiune de secundă mai târziu, Elvis a apucat arma şi a aruncat-o, după care m-a pus la podea, ţinându-mă de gât şi spunându-mi «Aşa opreşti un om care poartă o armă»".
De la primul său album solo, din 1975, "Welcome to My Nightmare", până la albume precum "The Last Temptation", din 1994, şi "Brutal Planet", din 2000, albumele-concept au fost specialitatea lui Alice Cooper. Cel mai recent album de studio al său, "Along Came a Spider" (2008), este istoria unui ucigaş în serie - o pânză de intrigi, înfăşurată în jurul unui hard-rock de calibru greu.
Artistul se întoarce în România cu un nou concert, care face parte din turneul "No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!" şi care va avea loc pe 14 iunie, la Arenele Romane. Show-ul din 2011, încărcat de artificii demne de filmele horror, ca mai toate apariţiile live marca Alice Cooper, include clasica ghilotină şi şarpele boa încolăcit în jurul gâtului. Setlist-ul va trece prin hiturile care l-au făcut faimos pe veteranul Cooper, la care se adaugă şi piese mai noi.
Elvis Presley este artistul care a vândut un număr impresionant de albume (aproape un miliard). De asemenea, el a jucat în aproximativ 30 de filme. Născut pe 8 ianuarie 1935, la Tupelo, în Mississippi, Elvis Presley a intrat în legendă drept cântăreţul sărac care a reuşit în industria muzicală, Albul care cânta ca un Negru, sex-simbolul anilor '50 şi rebelul patriot. Elvis Presley a murit în reşedinţa sa din Memphis - Graceland -, pe 16 august 1977, la vârsta de 42 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii