Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alianţa Noastră România, o opţiune politică greu de refuzat

stoparea vânzării terenurilor către străini, a tăierii pădurilor •  respectarea identităţii, a culturii, a tradiţiilor, a unui sistem de educaţie competitiv, a istoriei reale a României • sunt doar câteva din obiectivele propuse de partidul lui Marian Munteanu şi făcute publice de Carmen Ionescu (foto), candidat la Camera Deputaţilor pe lista ANR Brăila

 

Suntem, noi, Alianţa Noastră România, cea mai tânără formaţiune politică apărută pe scena confruntărilor ideologice din România. La doar trei luni de la înfiinţare, grupul de patrioţi din jurul liderului nostru incontestabil, Marian Munteanu, a reuşit un adevărat tur de forţă, structura noastră politică crescând permanent şi definindu-şi, până la amănunt, orientarea naţională, creştin-democrată, conservatoare şi patriotică. Ne întemeiem activitatea pe valori, pe cinste, pe corectitudine. Amploarea demersului nostru politic este rezultatul aşteptărilor unui electorat minţit, manipulat, scârbit de felul incorect în care partidele abonate la guvernări antiromâneşti l-au indus în eroare de prea multe ori. Eşicherul politicii româneşti de până acum, bun sau rău, avea nevoie, era incomplet fără o structură patriotică, creată în interesul naţional, al reprezentării forţelor naţionale existente, până acum, în stare latentă. Pentru că românii sunt un popor de patrioţi, un popor demn, creativ şi dornic de libertate spirituală şi socială. Imaginea pe care încearcă unii lefegii ai banului să ne-o impună, aceea de popor marginal, delăsător şi analfabet politic este una falsă, pe care, cu siguranţă, electoratul român o va desfiinţa definitiv pe data de 11 decembrie, zi de renaştere naţională, când puterea votului va lovi mortal în găştile de interese străine de democraţie, credinţă şi lege.

 

ANR – o şansă, în interes naţional

Acum ori niciodată, cum frumos şi sintetic ne îndeamnă Imnul Naţional, Poporul Român îşi va desemna, prin noi, prin candidaţii Alianţei Noastre România, reprezentanţii de drept în Parlamentul ţării, ca un răspuns definitiv şi irevocabil la toate mîrşăviile la care a fost supus, atâta vreme, de către partide declarate naţionale, dar atât de nenaţionale prin faptă, prin gândire şi prin rezultate. Reproşăm actualei clase politice din România că a abandonat interesele cetăţenilor, pe care nici nu le-a avut, de fapt, în vedere vreodată, în favoarea intereselor personale sau de grup, devalizînd bogăţiile ţării, înstrăinând tot ce se putea, de la industrie, agricultură, forţă de muncă înalt calificată, pînă la pământul lăsat nouă de înaintaşi, ca zestre inalienabilă. Mai este naţional Partidul zis Naţional liberal? Mai poate vorbi de apărarea interesului naţional Partidul Social Democrat? Ei pot vorbi, desigur, suntem sau părem a fi o democraţie, dar trebuie să-i mai şi creadă cineva. Anexele lor, create din interese electorale, USR sau ALDE nu sunt decât variante ale aceleiaşi minciuni. Toţi şi-au dat, mai devreme sau mai târziu, măsura incompetenţei, a lipsei de valori şi a promovării imposturii.

 

Pământul României – în proprietatea românilor

În scurta noastră existenţă ca formaţiune politică, am reuşit să devoalăm incorectitudinea şi reaua-voinţă a celor care încă mai au neruşinarea de a vă mai solicita votul. Liderul nostru, Marian Munteanu, cel care, timp de 26 de ani şi-a pus viaţa şi libertatea în joc pentru idealurile în care a crezut, a propus dezbaterii publice trei obiective. În primul rând, interzicerea vânzării pământului către străini. Premierul Dacian Cioloş nu trebuia decât să dea un moratoriu, prin care să se sisteze înstrăinarea terenurilor agricole. Cerinţa este una firească, patriotică, asemănătoare altor legislaţii europene. Nu a făcut-o, cu toate că însuşi preşedintele Klaus Iohannis s-a arătat îngrijorat de acest fenomen şi a fost interesat de iniţiativa Alianţei Noastre România. Trădare a intereselor poporului român? Probabil. Eliberat, formal, de criteriile politice, acelaşi Guvern tehnocrat Cioloş ar mai fi putut să blocheze tăierile masive de păduri. O ordonanţă de urgenţă (pentru că sensul de urgent este, aici, întru-totul acoperitor), ale cărei prevederi imperative, chiar dacă pentru o perioadă limitată, de câţiva ani, ar fi stopat, pentru moment, măcelul din pădurile ţării. Cu siguranţă că ar fi întrunit asentimentul Parlamentului, pentru că nimeni nu este atât de nebun, încât să refuze, public, un asemenea document de importanţă naţională. Tăcerea vinovată a tehnocraţilor în această privinţă îi cataloghează drept ceea ce, din păcate, sunt: doar nişte curele de transmisie ale intereselor străine, acul seringii prin care se extrage seva acestui pământ. Susţinut de 3.000.000 de români în al doilea rând, Alianţa Noastră România a solicitat organizarea, cu ocazia acestor alegeri parlamentare, a unui referendum pe tema modificării Constituţiei, pentru definirea, cu claritate, a instituţiei familiei, ca fiind formată din bărbat şi femeie. Nu s-a dorit organizarea acestui referendum, deoarece, printre altele, PSD mizează pe un absenteism major pe 11 decembrie, pentru a-şi maximiza procentele. Ca de multe alte ori, problemele majore ale României sunt reportate într-un viitor incert. Se face joc de scenă, de ameţit poporul, pentru a nu supăra pe nimeni, mai ales pe cei care nu suportă refuzul.

 

Popor creştin, popor binecuvântat de Dumnezeu

Al treilea punct pe care Alianţa Noastră România l-a susţinut şi îl susţine este respectarea identităţii, a culturii, a tradiţiilor, a unui sistem de educaţie competitiv, a istoriei reale a României. Avalanşa de obiceiuri şi fandoseli occidentale, bune, poate, probabil, la ei, dar nu la noi, rod ca un acid temeliile naţionale, tâmpesc minţile credule, dau noi sensuri, nu neapărat necesare, traseului social, transformă cultura în non-cultură, elimină tradiţia din discursul cotidian. Totodată, să nu ne ruşinăm să ne definim ca o ţară creştină, care s-a jertfit în lupte şi războaie pentru apărarea civilizaţiei europene. Discursul biblic nu a făcut şi nu face rău nimănui, pentru că Biblia ne învaţă, printre altele, multe altele, să fim cinstiţi, să ne iubim aproapele, să nu adunăm bogăţii nemeritate (asta da, îi deranjează pe unii!), să fim încrezători în destinul nostru. Avem de toate aici, pe acest pământ binecuvântat, bogăţii materiale şi bogăţii spirituale. Cum gestionăm noi aceste nestemate ale naturii şi ale dumnezeirii arată, fără tăgadă, dacă le merităm sau nu. La toate acestea, EI, cei care au tot fost la „butoanele” Puterii, ne răspund şi vă răspund cu cifre false, cu calcule meschine, cu tergiversări, cu minciuni. Nu vă este de ajuns? Cu ajutorul vostru, vom reuşi să stârpim cancerul care cuprinde, de prea multă vreme, România! Doamne ajută!
Categorie articol: 

Comentarii