Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alianţa Naţională a Agricultorilor - ANA intră în cursa pentru europarlamentare

Biroul Electoral Central a definitivat, miercuri, listele de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, luând în considerare şi deciziile juridice de soluţionare a contestaţiilor la obiecţiunile sale. Alianţa Naţională a Agricultorilor - ANA, constituită din Mişcarea Agricultorilor din România şi Uniunea Democrată Română, a reuşit să învingă în justiţie intenţia de eliminare din această competiţie politică, în baza unor motivaţii formale, formulate de BEC. ANA participă la aceste alegeri sub sigla formată de un tractor agricol în chenar, cu o listă completă de 33 de candidaţi.
"ANA este singura formaţiune politică ce reprezintă în aceste alegeri interesele celui mai important sector economic al României - agricultura, precum şi populaţia din mediul rural.
ANA este singura formaţiune politică ce are pe locuri eligibile specialişti din agricultură, desemnaţi să contribuie la promovarea în Parlamentul European a unor politici corecte, în interesul agriculturii, agricultorilor şi satului românesc.
În judeţul Brăila, ANA este singura formaţiune politică pe lista căreia există un candidat brăilean pe loc eligibil, la alegerile europarlamentare - Marcel Cucu.
ANA îşi exprimă convingerea şi hotărârea de a deveni forţa politică ce va da startul de primenire a politicii româneşti, începând cu alegerile europarlamentare, care va contribui decisiv la relansarea agriculturii româneşti către nivelul de performanţă europeană, la reabilitarea traiului rural, la reducerea sărăciei în România", se precizează într-un comunicat de presă transmis redacţiei, ieri, de Alianţa Naţională a Agricultorilor - ANA.

 
Categorie articol: 

Comentarii