Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexe: Mutu este liderul echipei naţionale, e normal să fie căpitan

"Mutu este un jucător valoros, e liderul acestei echipe şi e normal să fie căpitanul echipei naţionale. Vorbeşte cu noi, ne dă sfaturi, mai ales nouă, celor mai tineri. Nu este dur în vestiar, nici înainte nu era", a spus atacantul formaţiei Dinamo.

Pe Marius Alexe nu îl mai interesează vacanţa, fiind extrem de bucuros că i s-a îndeplinit visul din copilărie, să facă parte din lotul primei reprezentative a României. "Sunt foarte bucuros că am venit la naţională. Mi-am dorit asta de când m-am apucat de fotbal. Nici nu mă mai interesează vacanţa, acum sunt la echipa naţională.Vreau să câştig acest meci cu Bosnia-Herţegovina, pentru că o victorie ne-ar da şanse mari de calificare la turneul final. Este un meci vital, un meci care pentru mine este mai important decât finala de Cupă cu Steaua", a precizat el.
Atacantul a afirmat că nu există probleme între jucătorii dinamovişti şi stelişti convocaţi la echipa naţională. "Suntem prieteni, am pierdut, asta e viaţa. Ei au câştigat, au fost mai buni, nouă nu ne rămâne decât să mergem mai departe. Aşa este în viaţă. După înfrângerea din finală m-am odihnit cum am putut, dar sunt gata să dau totul din mine aici, la naţională", a adăugat Alexe.
Categorie articol: 

Comentarii