Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Tomescu cântă pentru copiii bolnavi de inimă

Alexandru Tomescu, cel mai cunoscut violonist român la ora actuală, care a susţinut la Teatrul "Maria Filotti" un concert memorabil în urmă cu trei ani, continuă seria concertelor caritabile la Sala Radio. Vioara Stradivarius Elder -Voicu se va face auzită pentru copiii bolnavi de inimă. Alexandru Tomescu va cânta Integrala capriciilor de Paganini, cea mai dificilă colecţie de lucrări muzicale scrise vreodată pentru vioară. Spectacolul muzical va fi completat de o serie de proiecţii video, realizate pe un ecran de mari dimensiuni, la standarde de calitate foarte rar văzute în România.
Programul concertului, "Paganini, înger sau demon?", este acelaşi cu cel care a ţinut casele de bilete închise în cele 14 oraşe ale Turneului Stradivarius de anul acesta. Sponsorul principal al manifestării din 5 iunie este ING Asigurări de viaţă.
Alexandru Tomescu se alătură astfel campaniei "Inima Copiilor pentru Marie Curie", desfăşurată de Asociaţia "Inima Copiilor" în perioada 1 aprilie - 30 iunie 2011. Campania îşi propune strângerea de fonduri pentru susţinerea Departamentului de cardiochirurgie de la Spitalul de copii "Marie Curie", din Bucureşti.
Categorie articol: 

Comentarii