Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Toma s-a clasat pe locul al optulea la concursul din Ungaria

In week-end-ul trecut la Debrecen, in Ungaria, s-a desfasurat cea de a doua etapa a cupei MACEC, la dirt-track, la care printre cei 18 concurenti care s-au aliniat la start s-au numarat si reprezentantii CSM-ului brailean, Alexandru Toma si Fanica Popa, campionul en titre si vicecampionul editiei trecute de campionat.
La aceasta etapa Toma s-a clasat pe locul al optulea, iar colegul lui pe pozitia a 13-a.
"In general sportivii nostri s-au comportat destul de bine. La primul concurs la care a utilizat noua motocicleta, Toma nu a fortat in primele manse si evident acest lucru s-a repercutat in pozitia pe care a ocupat-o in clasamentul final al etapei. Popa a fost descalificat intr-o mansa pentru ca a atins banda, altfel ar fi ocupat un loc mult mai bun. Oricum, la jumatatea competitiei ambii alergatori braileni au sanse la podium. Urmatoarea etapa se va disputa la Braila si cel putin Toma va putea sa se apropie de primii doi clasati", a declarat Ion Soare, antrenorul sectiei de dirt-track a CSM-ului.
In alta ordine de idei, pe data de 18 august Alexandru Toma va participa in Croatia la prima etapa a Campionatului European individual de dirt-track,
Categorie articol: 

Comentarii