Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Toma a cucerit cupa MACEC

Cel mai valoros reprezentant al sectiei de dirt track al CSM-ului, Alexandru Toma, se numara printre putinii sportivi braileni care au cucerit medalii europene in acest an.
Toma a avut o evolutie foarte buna in week-end-ul trecut la etapa finala a Cupei MACEC din Ungaria si a cistigat atit locul intii pe etapa cit si medalia de aur la general. Este pentru al doilea an consecutiv in care Alexandru Toma domina aceasta competitie la care participa foarte multi sportivi valorosi de pe continent.
"A fost o competitie foarte puternica la care au participat toti alergatorii de pe continent care nu s-au calificat la Campionatul Mondial. Sint foarte bucuros ca Toma, care in Germania a scos cel mai bun timp de pe viraj, 78 km/h, a adus brailenilor aceasta cupa europeana, un succes pentru CSM, dar si pentru braileni", a declarat Nicu Nita, vicepresedintele Federatiei Romane de Motociclism, care a multumit si autoritatilor locale pentru sprijin.
In clasamentul general al competitiei Milen Manev, campionul Romaniei din 2008, a ocupat locul al 5-lea, iar Fanica Popa pozitia a 11-a.
In aceasta saptamina sportivii au fost premiati Tinca Amza, directoarea Clubului Sportiv Municipal.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii