Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Toma a cistigat concursul international de dirt-track de la Braila

Simbata, dupa-amiaza, pe pista stadionului Municipal, s-a derulat o competitie internationala de dirt-track "Cupa Brailei - Memorial Eugen Botezatu - Gica Voiculescu", la care au participat 16 sportivi din Polonia, Ucraina, Bulgaria si Romania.
S-au derulat 20 de manse spectaculoase si bineinteles ca nu au lipsit surprizele placute, dar si neplacute. La acest din urma capitol am putea trece accidentarea destul de serioasa a ucraineanului Serhil Senko, in mansa a zecea. Reprezentantul Ucrainei a plecat foarte bine din start insa la cea de-a doua turnanta s-a dezechilibrat si a cazut. El a fost transportat imediat la Spitalul "Sf. Spiridon", iar medicii au constatat o fractura a miinii stingi si o luxatie la omoplatul aceluiasi brat.
Ca o regula generala, sportivul care a plecat primul de la start a reusit sa cistige si mansa. A fost insa si o exceptie. In mansa a 17-a reprezentantul CSM-ului, Alexandru Toma, a plecat al treilea de la start, dar a reusit, in urma unei curse extrem de spectaculoase si dificile, sa-i devanseze pe polonezul Michal Ciura si pe romanul Mircea Agrisan. Braileanul Alexandru Toma a avut si in restul manselor o evolutie excelenta, fapt ce i-a permis sa se claseze pe primul loc al clasamentului general. El a fost secondat de Mircea Agrisan si de ucraineanul Vasil Coval.
"Ma bucur ca am reusit o evolutie foarte buna in fata propriilor spectatori si am pastrat cupa la Braila. A contat foarte mult faptul ca in aceasta vara am avut ocazia sa particip la citeva etape de Cupa europeana. Experienta acumulata in compania unor alergatori valorosi de pe continent mi-a fost de mare folos in aceasta intrecere" a declarat, la finalul competitiei, cistigatorul din acest an al concursului international, Alexandru Toma.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii