Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Iconaru, vicecampion balcanic la 60 m garduri

• la competiţia rezervată juniorilor I de la Istanbul, Andreea Caracuda s-a clasat pe poziţia a patra la 60 m garduri 

 

La ediţia 2019 a Campionatului Balcanic de atletism pentru juniori I, competiţie care a avut loc duminică, 10 februarie, la Istanbul, au participat şi doi brăileni, Alexandru Iconaru şi Andreea Caracuda, sportivi cu dublă legitimare LPS Brăila - CSM Oneşti.

Alexandru Iconaru, sportiv pregătit de profesorul Fănel Ionescu, a devenit vicecampion balcanic în proba de 60 m garduri, timpul realizat de brăilean fiind 7:78 secunde.

Faptul că a cucerit o medalie spune că suntem în grafic, dar nu ne-am îndeplinit obiectivul pe care ni l-am proprus. Doream ca Iconaru să scoată un timp bun şi să corecteze recordul balcanic, dar nu a fost să fie de data aceasta. Important este că se simte bine şi se poate pregăti în continuare pentru finalele Campionatului Naţional de juniori I care vor avea loc pe 22 şi 23 februarie, unde vizăm medalia de aur”, ne-a declarat profesorul Fănel Ionescu.

Andreea Caracuda, de la grupa profesoarei Sica Lazăr, a fost la un pas de podium în proba de 60 m garduri. Caracuda a ocupat locul al patrulea, la doar 3 sutimi de locul al treilea.

La Balcaniada de la Istanbul, România a participat cu o delegaţie formată din 24 de atleţi şi a ocupat locul al 9-lea pe naţiuni, cu 5 medalii de argint.
Categorie articol: 

Comentarii