Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Graur, noul inspector scolar pentru romi

Profesorul Alexandru Graur ocupa, de ieri, functia de inspector scolar, specialitate minoritati nationale, romi, in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean.
In sedinta care a avut loc ieri la ISJ Braila, membrii Consiliului de Administratie au hotarit ca profesorul Alexandru Graur sa ocupe cu delegatie functia de inspector pentru romi, cu jumatate de norma.
Saptamina trecuta, pe biroul inspectorului scolar general, Iulian Danielescu, existau trei propuneri pentru inspector scolar specialitate minoritati nationale. "Astazi am intrunit CA si a fost desemnat domnul Alexandru Graur pentru functia de inspector scolar, specialitate minoritati nationale, romi. Celelalte doua persoane care au fost propuse nu indeplineau conditiile necesare pentru a ocupa aceasta functie. Nu erau conditii esentiale, dar necesare. Este posibil ca peste un an sau doi, atunci cind se va scoate postul la concurs, dinsii sa se prezinte pentru a ocupa acest post", a precizat inspectorul scolar general Iulian Danielescu.
De mentionat este faptul ca postul pentru inspector de specialitate educatie fizica si sport a ramas in continuare vacant, urmind sa fie ocupat in perioada urmatoare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii