Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Gidiuta si Teodora Adascalului au fost protagonistii Cupei "Spartacus"

Saptamina trecuta, la Braila s-a desfasurat un concurs de tenis de cimp, Cupa Spartacus la care au participat sportivi cu virste pina in 10 ani.
La acest turneu clubul TC Venus a repurtat doua succese, Andrei Gidiuta a cistigat concursul baietilor, iar Teodora Adascalului s-a clasat pe locul al doilea la fete.
"La baieti s-au inscris sapte tenismeni si ma bucur, ca la al doilea sau concurs, Alexandru Gidiuta a reusit sa se concentreze indeajuns ca sa iasa pe primul loc. El a cistigat toate partidele disputate in doua seturi, cu o singura exceptie, cind s-a impus in setul decisiv. Este un jucator de perspectiva si daca va munci in continuare are sanse sa obtina rezultate foarte bune", a declarat Gheorghe Goleanu.
La fete, s-au inscris opt jucatoare, cinci din Braila si trei din Galati, iar in finala Alisa Handrugan a invins-o dupa trei seturi de mare lupta, 6-4, 4-6, 6-4 pe braileanca Teodora Adascalului.
Pina in ultimul act al competitiei reprezentanta clubului TC Venus a cistigat toate partidele in doua seturi. Ea a trecut in primul tur cu 6-1, 6-0 de Erica Popa, de la Dacia Galati, in turul al doilea a invins-o cu 6-1, 6-2 pe Andreea Chirea de la Spartacus Braila, dupa care au venit alte patru victorii categorice, 6-1, 6-0 cu Claudia Popa de la ICSMR Galati, 6-1, 6-2 cu Elena Cretu si 6-2, 6-3 cu Madalina Ciutacu ambele de la Spartacus Braila, iar in ultimul joc a trecut cu 6-1, 6-0 de Daniela Angheluta.
Cu sase puncte acumulate, Teodora Adascalului s-a clasat pe locul al doilea, dupa galateanca Alisa Handrugan, care a acumulat 7 puncte.
"Adascalului este o jucatoare care promite deoarece are o mare disponibilitate la efort si gindeste fiecare minge jucata. Cu toate ca deocamdata nu are continuitate in rezultate si este firesc, pentru ca ea a participat si la turnee unde au concurat jucatoare cu doi ani mai mari, asa cum a fost si cazul turneului de la Braila, daca va munci la fel de serios cu siguranta ca si rezultatele vor aparea. Actiunea desfasurata la Braila a fost una benefica sportului, Aurel Chisozan, organizatorul acestui turneu, meritind toate felicitarile", a declarat antrenorul jucatoarei, Gheorghe Matachi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii