Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alexandru Bucălău, în locul lui Dănăilă în Comisia pentru administrație publică din CJ

* asta au decis consilierii județeni, în ședința ordinară din luna ianuarie * consilierul PNL Alexandru Bucălău a devenit membru al CJ Brăila în luna decembrie 2020, preluând locul lăsat liber de fostul lider al liberalilor brăileni, Alexandru Dănăilă * în ședința de luna trecută, Bucălău a luat în primire și poziția pe care o ocupa fostul său coleg de partid în Comisia de specialitate a CJ

 

Consilierul județean al PNL Brăila Alexandru Bucălău a luat locul în Comisia de administrație publică locală pe care îl ocupa inițial fostul lider al liberalilor brăileni, Alexandru Dănăilă. Mai exact, la o lună după ce a devenit consilier județean, Bucălău a fost desemnat să facă parte dintr-una dintre comisiile de specialitate ale CJ Brăila. Acest lucru s-a întâmplat în ședința ordinară a lunii ianuarie, când membrii mini-Parlamentului județean au votat ca acesta să completeze Comisia (F) pentru administrație publică locală, juridică, relații publice și relații internaționale, în care fusese inițial ales fostul președinte al PNL Brăila, Alexandru Dănăilă. După cum se știe, Dănăila a demisionat din CJ și a cedat locul supleanților.

Precizăm că din această Comisie de specialitate a CJ Brăila mai fac parte vicepreședintele instituției, Ionuț Ciprian Dobre, Aurel Dumitru, Dorel Vîlsan, toți de la PSD, și PMP-ista Geanina Virginia Broască Toma.

Reamintim că Alexandru Dănăilă a demisionat din Consiliul Județean Brăila în luna noiembrie 2020 declarând la vremea respectivă că își dorește să facă loc tinerilor care au nevoie să câștige experiență politică pentru luptele ce vor urma și, de asemenea, pentru că a dorit să își respecte promisiunea făcută în campania electorală, privind faptul că nu își va păstra funcția de consilier. Ulterior, în luna decembrie, Dănăilă a fost propus spre excludere din partid de către Biroul Politic Municipal al PNL Brăila, pe motiv că ar fi sprijinit alți candidați decât cei ai partidului, în campania de la Alegerile Parlamentare.

Trebuie punctat și că Alexandru Bucălău este propunerea liberalilor brăileni pentru funcția de prefect al județului. Însă totul depinde de adoptarea hotărârii de Guvern prin care prefecții ar deveni demnitari și nu funcționari publici, așa cum prevede legea în prezent.

Proiectul legat de intrarea lui Bucălău în comisia pentru adminsitrație publică a fost adoptat cu unanimitate de voturi.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii