Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alegerile au trecut, afisele si bannerele au ramas

La patru zile dupa alegerile parlamentare, afisele, panourile si bannerele electorale, din care ne zimbesc sau ne arata degetul candidatii, nu s-au clintit din locul lor. Chiar daca cele mai
multe dintre acestea sint intregi - dat fiind ca nu au existat prea
multe actiuni de vandalizare pe perioada campaniei -, acestea
umplu orasul, dindu-i un aspect nu tocmai placut. De obicei, in ultimii ani electorali, curatenia dupa alegeri, la Braila, a durat mai mult decit campania propriu-zisa, insa de aceasta data, Primaria i-a avertizat in mai multe rinduri pe proprietarii stilpilor ("Braicar" si "Electrica"), cei ai panourilor sau magazinelor unde troneaza materialele electorale ca, daca pina la finele saptaminii viitoare nu este totul curatat, se va trece la aplicarea amenzilor.
"Probabil ca acei candidati vor sa mai ramina in mintea cetatenilor... Noi le-am transmis partidelor politice sa isi ridice panotajul, mai ales ca este si o problema, noi nu putem sa punem, in special in zona centrala, acei braduti si floricele, care completeaza iluminatul ornamental de sarbatori, pentru ca nu e loc de afise, bannere si panouri. Sper ca zilele acestea partidele sa isi incheie treaba. In ce ne priveste, noi am discutat chiar aseara la PSD si sper ca astazi sau cel putin miine, lucrurile sa fie in ordine", ne-a declarat ieri primarul Aurel Simionescu.
El a mai spus ca in cazul in care nu vor fi curatati stilpii si panourile de afise si bannere, amenda poate ajunge la 2.500 lei.
De precizat ca cele mai multe materiale electorale in municipiu le are chiar PSD-ul, urmat indeaproape de PDL.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii