Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alegeri pentru Consiliul Elevilor

Miercuri, 29 octombrie, vor avea loc alegerile pentru Presedintele Consiliului Elevilor pe judet. Incepind cu orele 14.00, Inspectoratul Scolar organizeaza o sedinta in cadrul careia se va prezenta raportul pe anul trecut, de catre actualul presedinte, Ioana Baigus, de la Colegiul National "Gh. M. Murgoci" si se vor desfasura alegerile. Reprezentantul inspectoratului, sub indrumarea caruia va avea loc intrunirea este inspectoarea pentru educatie formala si nonformala, Viorica Tanase.
Primul pas in cadrul alegerilor a fost acela ca in fiecare liceu sa se desfasoare alegeri pentru a se selecta presedintele, doi vicepresedinti si doi secretari, care ulterior isi pot depune candidatura pentru conducerea Consiliului Elevilor in cadrul judetului. Pina acum, elevii care si-au depus candidatura sint Raul Dumitrascu de la Colegiul Economic "Ioan Ghica", Dana Lixandru de la Colegiul National "Nicolae Balcescu" si Anca Pascu de la Colegiul National "Gheorghe M. Murgoci". Pina pe data de 29 octombrie este posibil sa se mai inscrie si alti elevi sau sa se hotarasca pe parcursul sedintei.
Viitorul presedinte, cit si cei doi vicepresedinti si cei doi secretari vor fi alesi in mod democratic, prin vot de catre toti presedintii, vicepresedintii si secretarii liceelor din judetul Braila. Fiecare candidat trebuie sa prezinte CV-ul, o platforma-program cu propuneri, cerinte si obiectivele pentru noul an scolar.-
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii