Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alegeri, la toamnă, în PSD Brăila

• asta a anunţat şeful PSD-iştilor brăileni, Ion Rotaru, în cadrul celei mai recente conferinţe de presă, cu precizarea că încă nu s-a fixat o dată anume • acesta a punctat că a avut mai multe întâlniri la nivelul organizaţiei judeţene şi că urmează să aibă loc mai multe schimbări de preşedinţi şi asta, până la alegeri

 

PSD-iştii brăileni se pregătesc de alegeri interne la toamnă. Cel puţin, asta a afirmat Ion Rotaru, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a social-democraţilor, făcând precizarea că încă nu s-a fixat o dată exactă.

“Pregătim în perspectiva apropiată, alegeri, care vor avea loc, după ultimele discuţii - subliniez că nu s-a luat încă nicio decizie -, undeva la începutul toamnei. Vor fi alegeri de la nivel de bază şi până la nivelul organizaţiilor judeţene”, a afirmat Rotaru.

Chiar şi aşa, sursa citată a vorbit despre necesitatea unor schimbări de lideri la nivelul câtorva organizaţii din judeţ, până la organizarea conferinţei judeţene. Şi asta, în urma unei analize recente a activităţii acestora de la alegerile locale din 2016 până în prezent.

“În această perioadă am avut mai multe întâlniri şi analize la nivelul Biroului Judeţean privind activitatea desfăşurată pe linie de partid. În această perspectivă am stabilit că acolo unde avem organizaţii sau preşedinţi care nu au performat - începând de la alegerile locale, alegerile Parlamentare şi sigur, pe parcursul acestei perioade până la zi -, să realizăm, pe baza rezervei de cadre, o schimbare. Sunt şi oameni care îşi doresc să ocupe o funcţie, sunt şi oameni care au o anumită vechime pe funcţii şi este necesară această analiză şi schimbare acolo unde este cazul. Mai ales că avem şi unele organizaţii în teritoriu unde există câteva probleme legate de faptul că, de pildă, la Gradiştea, sau la Salcia Tudor sau la Scorţaru - ca să dau câteva exemple -, avem rezultate mai slabe la alegerile locale şi la cele Parlamentare”, a mai completat PSD-istul.
Categorie articol: 

Comentarii