Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al treilea turneu BCR Tenis Partener® la Braila

În perioada 18-20 septembrie, la Brăila va avea loc ce de-al treilea turneu de tenis din acest oraş, organizat în cadrul circuitului BCR Tenis Partener®, o competiţie care se va derula tot pe cochetele terenuri ale clubului Spartacus.
Turneul se va desfăşura pe niveluri de joc. Vor fi tablouri de 32 de tenismeni pentru nivelurile 6 şi 7 şi unul de 17 sportivi pentru nivelul 7, în proba de dublu.

Câştigătorii şi finaliştii vor beneficia de premii oferite de sponsorii circuitului.

În comunicatul de presă se mai specifică faptul că BCR Tenis Partener® promovează un stil de viaţă sănătos, spiritul de competiţie, comunicarea şi interacţiunea prin intermediul jocului de tenis. Pornind de la conceptul "Tenis pentru toţi", circuitul se adresează, în prima instanţă, tuturor jucătorilor amatori de tenis. Prin prisma respectivului concept, se  doreşte creşterea interesului pentru practicarea tenisului şi participarea la competiţii, sporind vizibilitatea şi accesibilitatea acestui sport.

De asemenea, circuitul încurajează promovarea sportului în familie, propunând un format de joc atractiv pentru fiecare membru, indiferent de vârstă sau sex.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii