Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al treilea succes consecutiv pentru elevii lui Ionel Ivan

Desfăşurată pe stadionul Chimia din Lacu Sărat, partida a fost la discreţia formaţiei din Cireşu. Aflat într-o bună dispuziţie de joc, fostul jucător al echipei Steaua Brăila, Ionuţ Huţu, a deschis scorul în minutul 17, iar Puşcaşu a marcat pentru 2-0 cinci minute mai târziu. Dominarea teritorială a echipei care a promovat în Liga a III-a s-a mai concretizat odată, graţie "dublei" realizate de Huţu în minutul 35.
Pe finalul primei reprize Auraş Crăciun a redus din diferenţă, stabilind totodată şi scorul primei reprize, 3-1 pentru Conpet Cireşu.
Partea a doua a amicalului a fost echilibrată, ambele combatante şi-au creat ocazii de a înscrie, dar numai Conpet a reuşit, în două rânduri să trimită mingea în plasa porţii adverse.
A fost, de fapt, repriza lui Stelică Nicoliţă. Fratele internaţionalului de la Steaua a şutat în vinclul porţii adverse în minutul 75 şi scorul a devenit 4-1 pentru Conpet, după care a mai irosit câteva situaţii clare de gol. Puşcaşu a fost cel care a stabilit scorul final încă din minutul 83, după o acţiune colectivă, la care şi-au adus aportul Cotigă, Huţu şi Nicoliţă.
"Mai avem mult de muncă până se vor crea relaţiile de joc pe care ni le dorim cu toţii. Sper să mai aducem doi, trei jucători cu experienţă pentru a face o figură frumoasă în campionat", a declarat la finalul partidei Ionel Ivan.

Conpet: Stoica - Grozea, Bratu, Preda, Cotigă - Crăciunescu, Huţu, Popa, Baciu - Puşcaşu, S. Nicoliţă.
În repriza a doua au mai evoluat Anghelescu, Daniliuc, Muşat, Bogoş, Andrei Crăciun şi Percă.
Categorie articol: 

Comentarii