Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al treilea amical consecutiv pierdut de Dacia Unirea

Dacia Unirea a pierdut cu 2-0 amicalul susţinut în deplasare la Perieţi, cu echipa de pe locul al patrulea din Seria a doua a Ligii a III-a, Unirea Slobozia. A fost a treia înfrângere consecutivă pentru elevii lui Alin Pânzaru, însă dacă în partidele anterioare pe care le-a pierdut Dacia Unirea şi-a creat destule ocazii de gol, miercuri brăilenii nu au periclitat niciodată poarta apărată de Cristică. Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 10, prin Florin Ibrian, după o centrare foarte bună a lui Topală. Până la pauză gazdele au mai irosit două situaţii de gol prin Topală şi Stanciu. Pânzaru a schimbat echipa în repriza a doua, însă acest lucru nu a avut niciun efect pe tabela de marcaj, ba mai mult Dacia Unirea a mai încasat un gol.
În minutul 80 gazdele au recuperat mingea la mijlocul terenului, prin Alexe, acesta i-a pasat lui Macare, a urmat o centrare în faţa porţii şi, de la şapte opt metri, Marc Khalil l-a învins pe Leu şi a stabilit scorul final al amicalului, 2-0, pentru Unirea Slobozia. În repriza a doua formaţia gazdă a mai irosit câteva ocazii, cele mai mari aparţinându-le lui Teodorescu şi Ibrain.
"Dacă în celelalte două amicale pe care le-am pierdut ne-am jucat cu ocaziile acum nu am avut niciuna, am făcut cel mai slab joc din perioada de pregătire. A fost primul meci pe un teren cu iarbă, noi ne-am antrenat până acum pe sinteticul de la Galaţi şi tot acolo am jucat amicalele, a bătut vântul tare, asta însă nu îi scuză pe jucători pentru această înfrângere. Trebuie să strângem rândurile şi să ne mobilizăm în campionat pentru că obiectivul nostru rămâne păstrarea poziţiei de play off", a declarat imediat după meci antrenorul Alin Pânzaru.
"Am făcut un joc bun şi rezultatul reflectă acest lucru. Jucătorii au avut agresivitate, condiţie fizică foarte bună, elemente îmbucurătoare în perspectiva sezonului oficial de primăvară", a declarat la rândul său, Ilie Lemnaru, reprezentantul clubului Unirea Slobozia.
Sâmbătă, Dacia Unirea va juca pe stadionul Municipal ultimul amical din perioada precompetiţională, adversara brăilenilor fiind Olimpia Râmnicu Sărat, formaţie aflată pe locul al doilea în Seria întâi, a Ligii a III-a.

Dacia Unirea prima repriză: Olaru (min. 30: Mitrea) - Niţă, Ivan, Ghiocel, Stănciulescu - Iosofache, Roşu, Dima, Frunză, Onofraş - Muscă; repriza a doua: Mitrea (min. 60: Leu) - Dima (min. 60: Iosofache), Olenic, Ivan, Necoară - P. Ioan, Petean, Puşcaşu, G. Iordache - S. Nicoliţă, Enciu.
Unirea Slobozia: Cristică - Drăguţ, Lazăr, Topor, Bucurică - Macare, Alexe - Ibrian, Topală, Toma - Stanciu. În repriza a doua au mai intrat Hristian, Teodorescu, Gherasim, Soare, Khalil, Andrei.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii