Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al doilea succes consecutiv si un salt pe podium

Brailenii au avut o evolutie buna la prima aparitie pe teren propriu, iar rezultatul reflecta acest lucru, insa victoria lor s-a conturat destul de tirziu. Elevii lui Mihai Ciobanu au trecut si prin emotii la inceputul reprizei a doua, insa pe final si-au asigurat toate punctele.
CF Braila a controlat autoritar prima repriza, insa nu au marcat decit o singura data, in minutul 4, cind Bosoi a prins un sut de exceptie si a trimis mingea la incheietura barelor portii aparate de Vasiliu.
Portarul formatiei din Navodari a avut o interventie inspirata in minutul 10, cind a scos destul de greu mingea de la radacina barei, dupa un sut al lui Pascu.
In minutul 15 Bosoi a preluat mingea pe piept, dar a trimis-o apoi pe linga poarta, iar trei minute mai tirziu, din lovitura libera, Necoara l-a intins serios pe Vasiliu, portarul echipei din Navodari avind insa si putina sansa la aceasta faza.
In minutul 19 Rosu si-a incercat sansa, insa interventia acrobatica a portarului advers a facut ca tabela sa nu se modifice si tot Rosu (min. 25) a ramas singur cu Vasiliu, insa a trimis mingea pe linga tinta.
Oaspetii au avut o singura ocazie in aceasta prima parte a meciului, in penultimul minut, insa Feizula a sutat pe linga poarta de la 7 metri.

Rosu a fost jucatorul reprizei secunde

La trei minute de la reluare oaspetii au restabilit egalitatea pe tabela, Sicu a sutat la poarta, Mitrea a respins mingea in fata si Feizula a marcat, 1-1.
Au urmat apoi doua faze, cite una de fiecare parte in urma carora fiecare formatie ar fi putut trece in avantaj. Iulian Bogos a trimis mingea in bara in minutul 55, iar la faza urmatoare oaspetii au beneficiat de o lovitura libera, Maciuca a sutat puternic de la 30 metri, insa Mitrea a reusit sa rezolve situatia.
Gazdele au preluat apoi initiativa, insa balonul nu a intrat in poarta nici la sutul lui Costel Rosu dar nici la reluarea, cu capul, a lui Pinzaru, din minutul 62.
Trei minute au mai avut emotii brailenii pentru ca la capatul unei curse pe partea stinga Mitrea a trimis un sut centrare in fata portii si Rosu, din pozitie centrala, l-a executat pe Vasiliu, 2-1.
In minutul 74 ar fi putut fi insa 2-2. Dinca a scapat pe contraatac, a ramas singur cu Mitrea si a incercat sa-l dribleze, insa portarul brailean a reusit, in extremis sa agate balonul si sa inlature astfel pericolul de la poarta sa.
Patru minute mai tirziu Bosoi a vazut cel de-al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu si a fost trimis la cabine.
Scorul final al partidei, 3-1, l-a stabilit Lupu cu trei minute inainte de finalul timpului regulamentar de joc, dupa o cursa personala si o centrare foarte buna a lui Rosu.
CF Braila acumuleaza maximum de puncte si urca pe locul al treilea in clasament, urmind ca marti sa se deplaseze la Berca pentru un meci din cadrul celei de-a treia etape a Cupei Romaniei.

CF Braila: Mitrea - Bosoi, Olenic, Necoara, Ilie - Plesa (min.79: M. Coman), St. Mitrea, Rosu, Bogos (min. 81: Stanciulescu) - Pascu, Pinzaru (min. 63: Lupu).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii