Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Al doilea autor al jafului din satul Lacu Sarat a fost prins

Al doilea suspect in cazul jafului sub amenintare din satul Lacu Sarat, comuna Chiscani, a fost prins, ieri, de politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale. Culmea, Leonard Orbu, in virsta de 20 de ani, se plimba fara nici un stres prin zona Parchetului de pe linga Judecatoria Braila, cind a fost identificat de un judiciarist care il fotografiase si l-a recunoscut. Desi era dat in urmarire nationala, avind emis mandat de arestare pentru 30 de zile pentru savirsirea infractiunii de tilharie, individul a spus ca venise la Parchet sa faca recurs impotriva masurii date de instanta. Judiciaristul l-a retinut pe suspect, in prezent acesta fiind in Arestul Inspectoratului de Politie Judetean Braila. La ora actuala, politistii continua cercetarile pentru a-l identifica pe al treilea individ implicat in jaful de la Lacu Sarat, Costel Dusa, in virsta de 22 de ani, cu antecedente penale, care a fost, de asemenea, dat in urmarire nationala si are emis mandat de arestare in lipsa. Tot in arestul Politiei, pentru 30 de zile, se afla si Ionel Marin, de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale, singurul care a fost prins de oamenii legii dupa comiterea jafului.
Instanta a dispus arestarea preventiva, pentru infractiunea de tilharie, in cazul celor trei inculpati, dupa ce a stabilit ca exista probe temeinice din care rezulta presupunerea ca acestia au savirsit fapta penala. Din probele administrate in cauza, rezulta ca lasarea in libertate a inculpatilor reprezinta un pericol pentru ordinea publica.
Reamintim ca, in noaptea de 12 spre 13 iunie, Ionel Marin, Costel Dusa si Orbu Leonard, avind asupra lor un pistol cu gaze si sabii, au intrat intr-un imobil din satul Lacu Sarat, bagind spaima in cei trei chiriasi. Prin violenta si amenintari, infractorii au sustras bani, bijuterii si telefoane mobile, in valoare totala de 35.000 lei, iar apoi s-au facut nevazuti.
Categorie articol: 

Comentarii