Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alţii 18 brăileni fără mască sau cu ea purtată necorespunzător în autobuz

acţiunile de control efectuate în scopul prevenirii transmiterii noului coronavirus au continuat în cursul zilei de marţi, iar poliţiştii au dat amenzi de aproape 30.000 lei • în plus, au fost depistate 18 persoane care nu purtau corespunzător masca de protecţie în mijloacele de transport

 

În cursul zilei de marţi, poliţiştii brăileni împreună cu jandarmi şi poliţişti locali au desfăşurat acţiuni de verificare în zone aglomerate, dar şi în trafic, pentru  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars - cov 2. Au fost verificate mai multe societăţi comerciale, precum marketuri şi supermarketuri, staţii de carburant, săli de jocuri de noroc, terase, dar şi pieţe. Au fost desfăşurate acţiuni de verificare şi în mijloacele de transport în comun, în cele cu regim de TAXI dar şi în mijloacele companiilor ce asigură transportul angajaţilor la şi de la locul de muncă.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au legitimat 84 de persoane şi au controlat 156 de vehicule, dintre care 134 de mijloace de transport în comun, mijloacele ce asigură transportul angajaţilor la şi de la locul de muncă şi taxiuri.

Au fost constatate 49 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 22.000 lei, dintre care 23 au fost pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, iar 19 la O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii brăileni, împreună cu poliţiştii locali au acţionat în mijloacele de transport public de persoane de pe raza municipiului şi au depistat 18 persoane care nu au respectat măsurile de protecţie privind purtarea corespunzătoare a măştii de protecţie, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.000 de lei.
Categorie articol: 

Comentarii