Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alţi doi jucători au sosit în probe la Dacia Unirea Brăila

• Marius Fotescu şi George Dobre vor fi testaţi de Alin Pânzaru în amicalul de la CSMS Iaşi • formaţia brăileană va mai susţine jocuri de verificare cu Viitorul 2 Constanţa, Unirea Slobozia şi Dunărea Călăraşi • “până sâmbătă, vor mai veni şi alţi jucători”, spune Alin Pânzaru

 

La antrenamentul de joi, primul de la reluarea pregătirilor Daciei Unirea sub comanda antrenorului principal Alin Pânzaru, au participat alţi doi jucători sosiţi în probe: atacantul de 23 de ani, Marius Fotescu şi fundaşul central, născut în 1999, George Dobre.

Fotescu a trecut în 2016 pe la satelitul Viitorului Constanţa, iar în sezonul trecut a mai evoluat la Axiopolis Sport Cernavodă, formaţie care s-a clasat pe locul al 11-lea, în Seria a II-a a Ligii a III-a, dar în cariera sa a mai jucat într-un eşalon inferior şi în Germania.

George Dobre vine tot din Liga a III-a, de la Înainte Modelu.

De la reluarea pregătirilor Dacia Unirea are patru jucători în probe, în afară de cei doi fotbalişti menţionaţi: la pregătirile echipei mai participă fundaşul Andrei Puşcaşu, care şi-a făcut junioratul în Italia, şi Alexandru Strelţov, de asemenea fundaş central de doar 17 ani, care şi-a făcut junioratul la Atletico Madrid Bucureşti. Toţi cei patru jucători vor fi testaţi de antrenorul Alin Pânzaru în amicalul pe care Dacia Unirea îl va susţine, sâmbătă după-amiază, la CSMS Iaşi.

“Deocamdată, ei se pregătesc la Brăila, iar primul test va fi cel de sâmbătă, de la Iaşi, unde, în afară de cei patru fotbalişti veniţi deja în probe, este posibil să mai apară şi alţii. În acest moment mizăm doar pe 16 jucători, nici măcar numeric nu avem lotul aşa cum ne-am dori, dar timp mai avem la dispoziţie ca să transferăm. Aşteptăm şi noi semnale pozitive de la mai marii oraşului, iar, dacă vom primi bugetul dorit, vom putea să completăm lotul cu jucători valoroşi pe posturile deficitare”, a declarat antrenorul Alin Pânzaru.

După meciul de sâmbătă, de la Iaşi, jucătorii vor avea o zi liberă. De luni vor reveni la antrenamente, urmând ca în perioada 12 - 22 iulie să intre într-un cantonament centralizat.

Până la startul noii ediţii de campionat, Dacia Unirea va mai susţine trei partide amicale, pe 15 iulie, cu Viitorul 2 Constanţa, la Brăila, pe 22 iulie, cu Unirea Slobozia şi pe 29 iulie, cu Dunărea Călăraşi.

“Am stabilit deja datele de disputare ale celor trei jocuri de verificare, iar meciul cu satelitul echipei Viitorul îl vom juca, cel mai probabil, la Brăila. Sper ca până la începerea cantonamentului centralizat să avem deja stabilit lotul de jucători pentru campionatul 2017-2018', a mai spus Alin Pânzaru.
Categorie articol: 

Comentarii