Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Alţi doi brăileni nu au respectat măsura izolării şi s-au mutat în carantină

poliţiştii au continuat controalele pentru prevenirea răspândirii COVID şi au depistat două persoane care nu au ţinut cont de măsurile impuse • deşi erau în izolare la domiciliu, acestea au plecat de acasă şi poliţiştii le-au dat de urmă • drept urmare, vor sta 14 zile în centrul de carantină

 

Poliţiştii au depistat alte două persoane din Brăila care nu au respectat izolarea la domiciliu. Cei doi au de plătit scump: au primit amenzi, vor sta 14 zile în carantină şi vor suporta costurile cazării şi mâncării.

Potrivit informaţiilor transmise de Prefectura Brăila, în raportarea făcută de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila se arată că, în ziua de 1 iulie, poliţiştii au acţionat în sistem integrat, alături de jandarmi, poliţişti de frontieră şi poliţişti locali, în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, în ultimele 24 de ore, a fost verificat modul de respectare a măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă în cazul a 1.247 de persoane şi a 65 de societăţi comerciale. “De asemenea, poliţiştii au depistat două persoane care nu au respectat măsura izolării la domiciliu, acestea fiind conduse într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile, urmând a suporta şi costurile generate în această perioadă. Persoanele în cauză au fost şi sancţionate contravenţional cu amendă, în valoare totală de 2.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se arată în comunicatul Prefecturii Brăila.

 
Categorie articol: 

Comentarii